Market Brunch a Paris Budapestben

-
Menüvariációk, 2013.10.18.

Market Brunch a Paris Budapestben

Market Brunch néven francia hangulatú, vasárnapi ebédet indított a Sofitel Hotel: Paris Budapest Étterme.


Új gasztronómiai programmal bővült a Sofitel Hotel kínálata. Vasárnaponként Market Brunch-ot szerveznek. Ez az alakalom szakít a hagyományos, svédasztalos ebédek monotonitásával. A vendég interaktív szereplője lesz az étkezésnek.

 

Az  asztalokra több, mint ötven féle alapanyagot helyeznek ki, és ezekből válogathattok kedvetekre. A különböző húsokból, halakból, friss salátából és zöldségekből, ízletes szószokból és fűszerekből saját magatok állíthatjátok össze az előételeket és a főfogásokat.

 

 

Az alap koncepció:

 

"Egy francia nő vasárnapja általában a piacon kezdődik, ahol beszerezheti a friss hozzávalókat a vasárnapi ebédhez, hiszen ez a legfontosabb étkezés, ahol együtt lehet a család vagy éppen a barátok. Hogy minél több időt tölthessen velük, hagyja most az előkészületeket a mi esetünkben egy francia férfira, éttermünk főszakácsára, Jeremy Cayronra."

 

 

 

Az étkezések alatt a pincérek és a szálloda munkatársai készségesen segítenek, a gyerekekre pedig szakképzett pedagógus vigyáz egy barátságosan berendezett gyereksarokban. Mivel az elkészült ételeket a pincérek hozzák az asztalhoz, ezért nincs olyan érzése az embernek, hogy mindenki össze-vissza mászkál.

 

A Market Brunch-nak a legfőbb erénye, hogy minőségi ételeket fogyaszthatunk elérhető áron, mindezt csodálatos környezetben.

 

 

A  választás alternatív. Ugyanakkor mi mindenképpen ajánljuk a kiváló francia sajtokat, amelyeket magokkal, gyümölccsel, vagy helyben sütött, ropogós péksüteménnyel fogyaszthattok.

 

 

A salátabárt: ahol az általatok kiválasztott alapanyagokból speciális keverőtálba, finom salátát készítenek. A grill pultot, és ezen belül a lazacot. Valamint a desszertek közül a macaront, a helyben sütött kürtőskalácsot, és a  citromos tartot.

 

 

 

Árak:

 

8000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt, a ház borát, üdítőket, kávét és teát)
7000 Ft/fő (tartalmazza az üdvözlő italt,az üdítőket, kávét és teát)
4000 Ft/gyermekenként 6-tól 12 éves korig, 6 éves kor alatt ingyenes

 

Cím:

 

Paris Budapest Restaurant
1051 Budapest, Apáczai Csere János 19.

 

Weboldal:

 

http://www.parisbudapest.hu

 

Fotók:

 

Huszár Boglárka, https://www.facebook.com/bogart.pictures

 

 

Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Market Brunch a Paris Budapestben magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Websommelier magazin cikkek

Novák Dávid lett a legjobb fiatal sommelier 2024-ben

Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokságon idén először részesült külön díjazásban a “Best Young Sommelier” kategóriája, ahol a verseny napján 30. életévüket nem betöltött versenyzők közül került ki a győztes. A két napon át tartó megmérettetésén az ország legjobbjai küzdöttek egymással.

Sommelier, 2024.10.24.

Gere Attila Pincészete nyerte el az Év Pincészete díjat 2024-ben

Augusztus 29-én Villányban vette át a Gere család az Év Pincészete címet, amelyet a Magyar Bor Akadémia, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége nyújt át évről évre munkájuk elismeréseként a magyar borászatban irányadó pincészeteknek.

Év Pincészete, 2024.09.04.

BalatonBor 2024

Melyik a legjobb balatoni fröccsbor, ami nem hiányozhat sem az otthoni kerti partikról, sem a strandi büfék, elegáns éttermek kínálatából? 19 borászat közös válasza erre a kérdésre az idén is közel 100 ezer palack BalatonBor.

Balaton, 2024.06.18.

Új címkékkel érkeznek a Szezonnyitásra Villa Gyetvai borok

A balatoni lét hangulatát megragadó címkéket kaptak a Villa Gyetvai Borbirtok legkönnyedebb borai. A balatonfüredi pincészet az üde fehérborokból álló sort idén először egy Rosso névre hallgató, a nyárhoz passzoló reduktív vörösborral egészítette ki, amelyek a szezonkezdet előtt debütálnak.

Bor, 2024.05.15.

Borajánló a húsvéti sonka mellé

Ahogy közeledik a húsvéti ünnep, a hagyományok szerint a családok és barátok együtt gyűlnek össze, hogy megünnepeljék ezt a fontos eseményt. Az egyik legmeghatározóbb elem a húsvéti asztalon általában a húsvéti sonka, melyet különböző köretek és fogások kísérnek. Annak érdekében, hogy ez az étel valóban kiemelkedő élménnyé váljon, fontos megválasztani mellé a megfelelő bort, ami kihangsúlyozza és még gazdagabbá teszi az ízélményt.

Bor, 2024.03.26.

Frank Smulders borkóstoló

Exkluzív borkóstoló a világ egyik legismertebb borszakértőjével- Frank Smulders Master of Wine először mutatta be Budapesten a spanyolországi Navarrában készített limitált szériájú, egyedülálló borait az N28 étteremben.

Bor, 2024.03.21.

Évszázados fényképeken kel életre a hazai borkultúra

A 19. és 20. században készült ritka felvételek animációjával kelti életre hazánk borkultúráját az Animatiqua és a Magyar Bor Személyesen együttműködésében készített új rövidfilm. „A magyar bor archív filmje” méltó módon állít emléket gazdag borkészítési hagyományainknak, látványos filmtechnikai bravúrokkal megelevenítve régmúlt idők életképeit.

Bor, 2022.05.30.

"narrow"
Gear.svg