Novák Dávid lett a legjobb fiatal sommelier 2024-ben
Sommelier, 2024.10.24.
a Magyar Konyha Bistro mai beszélgetésében a mangalicáról beszélgettünk
A Magyar Konyha Bistro klubbeszélgetésének keretein belül Vinkó József Tóth Péterreé beszélget a mangalicáról: hogy történt a megmentése, hogyan dolgozzák fel - és ennek keretein belül meg is kóstoltuk: mangalicapofa, mangalica tarja, mangalica fül, mangalica tarja
(hozzá Gál pincészetből kaptunk kóstolót)
További Websommelier magazin cikkek
Novák Dávid lett a legjobb fiatal sommelier 2024-ben
Sommelier, 2024.10.24.
Gere Attila Pincészete nyerte el az Év Pincészete díjat 2024-ben
Év Pincészete, 2024.09.04.
BalatonBor 2024
Balaton, 2024.06.18.
Új címkékkel érkeznek a Szezonnyitásra Villa Gyetvai borok
Bor, 2024.05.15.
Borajánló a húsvéti sonka mellé
Bor, 2024.03.26.
Frank Smulders borkóstoló
Bor, 2024.03.21.
Évszázados fényképeken kel életre a hazai borkultúra
Bor, 2022.05.30.
Ebbe a palackba csak egri bikavér kerülhet
Bor, 2021.12.04.